Over Monpassion

Dag allemaal,

Ik ben Yuen Tai Ho, eigenaar van “Wines Mon Passion”, Ik ben Registervinoloog van De Wijnacademie en tevens sommelier van het Chinese restaurant Oriental City in Amsterdam. Graag wil ik mijn passie voor wijn en vooral de combinatie met eten met u delen.

Ongeveer tien jaar geleden kwam ik in aanraking met het wijnvirus tijdens mijn eerste bezoek bij een wijnevenement in Hong Kong. Sindsdien ben ik gepassioneerd met wijn, zoals bijvoorbeeld de herkomst, druivensoort, methode om wijn te maken en de verschillende mogelijkheden om wijnen te combineren met eten.

In 2007 begon ik met wijncursussen en ging ik vaak naar wijnproeverijen. Ik werd erg enthousiast en ben toen op zoek gegaan naar de ideale culinaire combinaties tussen wijn en gerechten. Vervolgens ben ik me daarin verder gaan verdiepen en heb ik de opleiding tot vinoloog met succes voltooid.

In 2008 ben ik ook begonnen met mijn bedrijf Mon Passion. Ik lever zowel wijn aan horeca ondernemingen als particulieren en daarbij vind ik service en adviseren heel erg belangrijk. Tevens adviseer en help ik mijn klanten regelmatig bij het samenstellen en aanpassen van hun wijnkaarten.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/w7760366/domains/monpassion.nl/public_html/info.php on line 23